Misiune si valori

Profesionalism

Pentru ca ne plac lucrurile bine facute, va oferim servicii premium de cazare pentru a va bucura de  confort la cele mai inalte standarde. 

Pasiune

Iubim ceea ce facem si suntem dornici sa oferim clientilor o experienta memorabila, care sa-i determine sa se reintoarca la noi.

Integritate

Intreaga echipa este onesta, deschisa, prietenoasa si intotdeauna face ca toate lucrurile sa functioneze asa cum trebuie. 

Povestea noastra

Construit in 2002 si amplasat intr-o zona extrem de linistita, departe de agitatia capitalei, hotelul Casa Fiori a fost gandit pentru a petrece timpul intr-un decor de vis. Designul este unul special, fiind proiectat in mod individual pentru fiecare camera, decorul emanand nuante exclusiviste, pentru a le oferi clientilor o experienta inedita.

Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii excelente de cazare pentru cei care calatoresc in interes de afaceri, turisti sau pur si simplu pentru cei care au nevoie de un loc de cazare si vor sa se relaxeze la cele mai inalte standarde si cele mai bune servicii.  

Eleganta, stilul, rafinamentul si discretia sunt doar cateva dintre atributele ce definesc atmosfera intima a hotelului Casa Fiori. Hotelul dispune de 20 de camere spatioase, cu design modern si numeroase facilitati precum: aer conditionat, TV, restaurant, parcare gratuita, terasa, mini bar, Wi-Fi gratuit, room service, servicii transfer aeroport, tur oras, plata cu card, gratar in aer liber, protap, acces card control, supraveghere video, monitorizare firma de paza, sala conferinte (capacitate 60-70 persoane), spalatorie haine, cafenea, terasa in aer liber, seif in camera si la receptie, bar, telefon in camera, zona speciala pentru fumatori.