Weekend romantic in Bucuresti

8 feb.

Weekend romantic in Bucuresti

Doriti sa ii oferiti partenerei sau partenerului vostru un weekend romantic in Bucuresti? Noi credem ca locul perfect este hotelul nostru – Hotel Boutique Casa Fiori.

Intr-un ambient carcaterizat de romantism si eleganta, venim in intampinarea voastra cu o oferta excelenta de cazare, oferindu-va prilejul de a evada putin din cotidian si de a va refugia pentru cateva ore, sau pentru cateva nopti, intr-un cadru intim, in care sa va puteti relaxa in voie.

Va punem la dispozitie 20 de camere din va puteti alege preferata. Toate sunt amenajate intr-un stil modern si dispun de toate dotarile necesare, astfel incat sejurul vostru sa fie unul reusit.  Atmosfera locatiei noastre dar si o sticla de sampanie buna, pe care v-o putem pune la dispozitie, va garanteaza o experienta pe care veti dori sa o repetati.

Stim, poate Bucurestiul nu este cel mai romantic oras, dar daca patrundeti in mica noastra oaza de liniste, la Hotel Boutique Casa Fiori, amenajat intr-o zona ferita de agitatia specifica orasului, veti avea parte, cu siguranta, de un weekend romantic in Bucuresti.

Pentru un weekend romantic in Bucuresti, va asteptam sa ne treceti pragul.

Leave a Reply