Cauti cazare in Bucuresti?

21 mart.

Cauti cazare in Bucuresti?

Acum ai gasit.

Hotel Boutique Casa Fiori dispune de 20 de camere cu design exclusivist, amenajate astfel incat cei care ne calca pragul sa beneficieze de un nivel maxim de confort. Va propunem o oferta de cazare ieftina, la un raport calitate-pret avantajos, facilitati si dotari moderne pentru o sedere cat mai placuta în Bucuresti.

Hotelul este pozitionat într-o zona linistita, in sectorul 4, pe strada Amara, numarul 4, dar usor accesibila. Cea mai apropiata statie de metrou este la 3 minute distanta de locatie si se poate ajunge foarte usor in orice punct de atractie al orasului.

Hotelul nostru este locul ideal pentru cei care calatoresc in interes de serviciu, pentru turisti, sau pur si simplu pentru cei care au nevoie de un loc de cazare care sa ofere conditii excelente. Eleganta, stilul modern, rafinamentul si discretia sunt doar cateva dintre atributele ce construiesc atmosfera intima de la Hotel Boutique Casa Fiori.

Nu vrei sa iti petreci noaptea in capitala, dar ai nevoie, pentru cateva ore, de un loc placut, in care sa te odihnesti? Tot noi iti putem fi gazde bune, pentru 3 ore. In plus, beneficiezi si de un pret special pentru cazarea de tip tranzit.

Toate camerele hotelului includ TV cu ecran plat si beneficiaza de baie privata, unde vei gasi sampon, gel de dus, sapun lichid, prosoape imaculate, halat de baie si papuci de baie.

Receptia este deschisa non-stop, iar personalul nostru este mereu la dispozitia oaspetilor, cunoscand si limba engleza.

Te asteptam la noi, pentru a beneficia de tot confortul, pe perioada sederii tale in Bucuresti!

Leave a Reply